2012-03-05
 22:24:52

Hallå ja!

Hej på er!! Förlåt för att inte jag bloggat på två dagar!!!

I går så var jag och mamma och syskonen först på lek och bus. Jag och mamma plugga medans syskonen lekte! Efter det så var jag hemma ett tag men sedan gick jag ut och åt middag med josefine. Sov även över hos henne till idag och därför jag inte blogga i går som jag hade tänkt!

I allafall händer inte så mycket just nu. Skolan börja idag och emelie slutar i morgon!! Vilket gör att skolan kommer suga mer än den redan gör -.- Aja får försöka stå ut med de tråkiga/konstiga killarna i klassen...

I morgon ska jag jobba!!! :D och gissa vad jag ska få i födelsedags present av pappa och monika!!!!!!!! :D:D:D:D Jag ska få 3 kattungar!!! Så sjukt otroligt söta är dem. Om allt går som det ska så åker vi och hämtar dem i helgen! Jag är massa glad!!

Aja men det var väll allt för nu tror jag :O Natti!!




Så sjukt söta eller hur :D
2012-03-02
 23:13:01

varför?

hej på er! ligger just nu i sängen och ska staxt sova. vissa måste ju jobba en lördag morgon... jag börjar jobba vid halv 9. så måste gå upp kvart över 7! senare på eftermiddagen i dag så var jag, mamma och lillasyster och handla mat. vi hittar alltid på något kul då Hehe :D när vi kom hem gjorde vi middag och sedan fick jag tvn helt för mig själv 1 timme!! :o händer typ aldrig att jag tittar på tv. på kvällen hade vi familje mys med att kolla på tv programmet minuten. man blir sjukt stressad acceptera det! :O nu har jag legat i sängen och tittat på luftslottet som sprängdes. debatt är faktiskt riktigt bra! :) Nää nu ska jag nog försöka sova. godnatt och sov gott på er! :)
2012-03-02
 13:12:29

Life is pretty!

Hej på er! Fredag idag och det känns härligt!

Det är lov men det känns fortfarande mysigt med fredag! Jag och familjen har nyss varit i centrum och nu så hämtar mamma och min styvpappa våran ena bil som är på lagning eller något sånt. Jag ska nog gå ut på tomten i solen! Helt klart härligt!!

Såg nyss i tidningen att det ska vara sol hela helgen och det gör mig mycket gladare :D

Vi hörs senare i kväll
Kram på er!

2012-03-01
 21:44:31

Nyligen köpt!



Tröja: Gina Tricot
Svart linne: Gina Tricot
Jeans: Cubus
Puder: H&M
2012-03-01
 21:39:34

Torsdag!

Hej på er,

Idag börja dagen med att jag inte alls kände för att gå upp vid 9 då mamma kom och väckte mig för att frukosten var klar. Jag gick upp ändå och vi bestämde oss för att åka till Plantagen och köpa lite nya blommor till alla rum. Jag som typ älskar rosor tog ju självklart en ros! Min lillasyster tog en söt liten gul blomma, mamma tog en jätte söt lila blomma och sedan ville min lillebror ha en ful kaktus! Men men alla har väll olika smaker på allt!

När vi kom hem bestämmde sig mamma och syskonen för att se på bio med några av grannarna. Jag fick inte följa med eftersom jag skulle jobba på eftermiddagen. Just när de åkt messar Emilea mig och vill ha muffins! Jag möte henne vid rimi och så gick vi hem till mig och baka dumble muffins! Sjukt goda blev dem!

Emilea följde med mig till bussen och så åkte jag och jobba. Hade 2 haj grupper och två fisk grupper, alltså lite äldre barn! Vid kvart över 6 började Emilea jobba med oss och vi hade massa vatten krig medans barnen simma runt! När vi sluta vid 8 så hade jag och Emilea med oss muffins till alla även till de som jobba i bassängen brevid. Blev rätt lyckat! Började en ny kille idag i den andra bassängen och han hade ju tur, hans första dag och så får han muffins av oss! Haha

Kom nyss hem från jobbet och nu har jag ätit middag och nu ligger jag i sängen framför datorn. Ska nog snacka med några på msn ett tag och sen lägga mig. Man blir rätt trött efter jobbet faktiskt!

Godnatt och kram på er!!